Programma
Roisin beter

Róisín Murphy + Ruf Dug

Róisín Murphy + Ruf Dug

vrijdag 8 maart 2024

vrijdag 8 maart 2024

In Gashouder

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster

Dit concert is uitverkocht. Er is een extra concert toegevoegd op 7 maart 2024.

In haar indrukwekkende diverse carrière verlegt de Ierse artiest Róisín Murphy voortdurend haar grenzen, zowel in de liedjes als in live optredens. Haar vermogen om constant een innovatieve artiest te zijn, is op zichzelf al een spectaculair gegeven. Op het podium bewijst Murphy keer op keer een veelbewogen artiest te zijn in elke zin van het woord.

De aankomende tour kunnen de fans het langverwachte nieuwe album 'Hit Parade' in een live setting beleven. De 13 nummers tellende compilatie van genre overschrijdende liedjes geproduceerd in samenwerking met elektronische muziekvirtuoos DJ Koze. Met dit nieuwe album' zet Murphy haar voortdurend evoluerende carrière van 30 jaar voort.

Door een toevallige ontmoeting met bassist Mark Brydon werd Róisín Murphy in de jaren negentig bekend als de helft van het electropopduo Moloko, waarmee ze hits scoorde als 'Sing It Back', 'The Time Is Now' en 'Fun For Me'. In 2003 ging ze solo verder en van daaruit omvatte Murphy's solocarrière vijf geprezen albums (met een Mercury Music Prize-nominatie voor 'Hairless Toys' uit 2015), gevierde EP's en single-samenwerkingen , en recentelijk ook regie- en acteerprijzen voor video's.

Support: Ruf Dug

Line-up

Externe locatie

  • Róisín Murphy
Róisín Murphy

Róisín Murphy

Two Ways

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Róisín Murphy

Róisín Murphy

Incapable live at Glastonbury Festivals 2022

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Gashouder

Dit concert vindt plaats in de Gashouder in Amsterdam: Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Paradiso Programme

Programma