Programma
Paradiso

Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim

Friday 24 January 2014

Friday 24 January 2014

Grote Prijs van NL-winnaar en finalist van ‘De Beste Singer Songwriter’ Rogier Pelgrim presenteert zijn debuutalbum ‘Roll The Dice’. De release wordt voorafgegaan door de single ‘Listen’. ‘Roll The Dice’ bevat 11 tracks van de Edese liedjesschrijver in de traditie van Jeff Buckley, Glenn Hansard en andere inspiratiebronnen.  

2013 is voor Rogier Pelgrim een dynamisch jaar. Hij deed tot dusver meer dan honderd optredens; van huiskamerconcert tot festival en een minitour door Marokko. Tussendoor vond Pelgrim de tijd en rust om te werken aan zijn debuutalbum ‘Roll The Dice’, dat is opgenomen in de Mailmen Studio met René de Vries en Martijn Groeneveld. Beiden werkten eerder met o.a. Blaudzun en Lucky Fonz III. Ter financiering van zijn plaat zette Pelgrim een zeer succesvolle crowdfunding campagne op.  

Rogier Pelgrim won op 8 december 2012 de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter; daarnaast won hij in diezelfde wedstrijd ook de prijs voor beste muzikant. Volgens de vakjury krijgt hij een bomvol Paradiso muisstil met zijn 'van God gegeven stem en zweept hij het publiek net zo makkelijk weer op'.

Paradiso Programme

Programma