Programma
Paradiso

Rocket Cinema - Creature from the Black Lagoon vs. DJ Dirk Diggler

Rocket Cinema - Creature from the Black Lagoon vs. DJ Dirk Diggler

zaterdag 29 oktober 2011

zaterdag 29 oktober 2011

Paradiso presenteert Rocket Cinema - Creature from the Black Lagoon in het Artis Aquarium. Adres: Plantage Middenlaan 41, Amsterdam.

Als onderdeel van het Rocket Cinema Festival (28 okt t/m 26 nov) probeert The Creature From The Black Lagoon (USA 1954) DJ Dirk Diggler naar de bodem van het Aquarium te trekken in een uiterste poging de originele filmscore te beschermen. Tevergeefs, want op de beats & bumps van zijn 2011-soundwaves houdt Diggler zijn hoofd veilig boven water tijdens deze creepy en slimey cultfilm.

Hoofdfilm: The Creature From The Black Lagoon (Jack Arnold, USA 1954) vs. DJ Dirk Diggler.

Voorprogramma: Journey to the Planet of the Prehistoric Women (Peter Bogdanovic, USA 1971) vs DVJLuxxx.

In oktober en november 2011 vindt de derde editie van het Rocket Cinema Festival plaats met als overkoepelend thema avontuur. Dj's en muzikanten worden uitgedaagd om een nieuwe soundtrack te schrijven voor een filmklassieker en deze live op te voeren. In samenwerking met muzikanten, beeldmakers, theatermakers en kunstenaars stelt het festival zeven programma’s samen die plaatsvinden op verrassende locaties, van planetarium en aquarium en tot oude kerk. In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen organiseert Rocket Cinema dit jaar bovendien voor het eerst een rondreizend programma dat op en rond treinstations in Amsterdam, Groningen en Utrecht plaatsvindt.

Kijk voor alle informatie over het Rocket Cinema Festival op www.rocketcinema.nl.

Programma Rocket Cinema Festival 2011Paradiso Programme

Programma