Robin1

Robin Kester - Tuin Sessie inclusief diner

Robin Kester - Tuin Sessie inclusief diner

vrijdag 14 augustus 2020

vrijdag 14 augustus 2020

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:45

€50 voor toegang concert + diner (excl. drankjes)

Op vrijdag 14 augustus geeft Robin Kester een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. 

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert en het diner zijn €50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Robin Kester
Was Robin Kester na haar eerste EP nog gratis te parkeren in het hokje indie folk, met het mini-album This Is Not A Democracy (september 2020) wordt meteen duidelijk dat haar talent zich niet zomaar laat temmen. Beth Gibbons, Charlotte Gainsbourg, Cate Le Bon en Beach House zijn zo van die associaties.Met Het Oog Op Morgen noemde Robin een van de beloftes voor 2019. Daar dacht ze zelf anders over. Het jaar werd vooral gebruikt om samen met Marien Dorleijn (Moss) aan nieuw materiaal te werken. Het resultaat verschijnt in september. Vanavond speelt Robin Kester een voorproef in een intieme set, samen met diezelfde Marien Dorleijn. Vervoeren zonder te duwen. Dit is geen democratie. Dit is de delicate wereld van Robin Kester.

Let op: dit concert wordt georganiseerd door de Tolhuistuin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Robin Kester

Het menu

Wat staat er deze avond op het menu?

Voorgerecht
Verschillende soorten brood met melanzane, jacket potatosalad, tapenade van kalamata olijven, buffelmozzarella een salade van geroosterde groene asperge met vegan feta en geroosterde pompoenpitten  en een salade van geroosterde biet en mierikswortel.

Hoofdgerecht
14 uur gegaarde lamsschenkel op een bonne femme van doperwten, paprika, krielaardappelen en champignons met jus de veau 

Nagerecht
Grand dessert met bread & butter pudding, lambada aardbeien, brownie met gezouten karamel, bananenspekkoek, tiramisu, cannoli en witte chocolademousse

Heb je een allergie of andere bijzondere dieetwensen? Neem dan s.v.p. tijdig contact op met [email protected]

Robin Kester - Suspirium

Robin Kester

Suspirium

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma