Programma
Paradiso

Robert Leslie & Charlie Rayne

Robert Leslie & Charlie Rayne

zondag 23 november 2014

zondag 23 november 2014

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin (IJzaal). Adres: Buiksloterweg 5 C (ingang IJ-zijde via restaurant THT), Amsterdam Noord.Singer-songwriter Robert Leslie speelt soms dromerige, soms bijtende liedjes waarin de teksten minstens even belangrijk zijn als de muziek. Hij heeft net zijn vierde EP uitgebracht, ‘A Shard of the Mosaic’. Robert Leslie groeide op in Amsterdam en ging na het Vossius zwerven met gitaar en rugzak. Hij speelde met onderbrekingen drie jaar in o.a. Berlijn, Leipzig, Parijs, Toulon, Barcelona, Madrid en Sevilla. Hij schreef een roman in 2012 tijdens een overwintering in Sidi Ifni, Marokko. Hij woont en werkt sinds februari 2013 in New York waar hij al in een groot aantal clubs heeft opgetreden. 

Charlie Rayne is een jonge ster uit Libanon en virtuoos op de akoestische gitaar. Hij schrijft vurige muziek met listige teksten en is op het toneel een bal energie. Hij begon in Beiroet, maar woont nu in Berlijn. Zijn nieuwe album ‘Wider Waters’ is net in oktober 2014 uitgekomen.

 

Hij en Robert Leslie ontmoetten en elkaar in Parijs in 2011 waar ze allebei straatmuzikant waren.Je kunt ook eten in de Tolhuistuin. Bij THT.Paradiso Programme

Programma