Programma
Robert Jay

Robert Jay Band

Robert Jay Band

vrijdag 13 januari 2023

vrijdag 13 januari 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Robert Jay Band op 13 januari 2023 is afgelast. Het volledige statement van de artiest vind je onderaan dit bericht. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Statement:
"Lieve mensen,

Met pijn in mijn hart en lijf moet ik, na overleg met mijn behandelende artsen, door mijn long-covid, laatste operatie en broze gezondheid helaas de tour van de Robert Jay Band én de album presentatie in Paradiso opschorten. Op dit moment ben ik fysiek niet in staat een heel concert te geven laat staan een tour.

Excuus aan alle betrokkenen, medewerkers, locaties en jullie, geïnteresseerden en fans.

De single “Freedom” en het album “live At Paradiso” zal wel gewoon uitkomen op 13 januari via alle bekende platforms en een fysieke CD is te bestellen op www.robertjayband.com of te koop in uw favoriete platenzaak. 

Desondanks voor iedereen een hele fijne Kerst en een gezond en vrolijk 2023.

Robert Jay, Management, Band & Crew."

De Robert Jay Band bestaat rondom de inmiddels in Amsterdam wonende gitarist, zanger en componist Robert Jay. Op 12-jarige leeftijd won Robert Jay zijn eerste talentenjacht en tien jaar later (1990) maakt hij zijn televisiedebuut. Daarna duurt het niet lang voordat het nummer 'Red Bullet' op de radio wordt gedraaid. Vele (jazz)festivals in binnen- en buitenland, alsmede een serie uitgebrachte tracks, resulteren in de coronaperiode in het opnemen van de ‘Paradiso Sessions’ in Paradiso die in het najaar van 2021 wordt uitgezonden. Geïnspireerd door zijn grote voorbeelden Sting, Santana, Miles Davis en Stevie Wonder brengt de Robert Jay Band live een mengeling van aanstekelijke funk, blues, jazz, rockpop en soul.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Robert Jay Band
Op vrijdag 13 januari 2023 staat de Robert Jay Band in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer informatie en tickets

Robert Jay Band

The Paradiso Sessions

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma