Programma
Rob Dekay website

Rob Dekay

Rob Dekay

donderdag 15 oktober 2020

donderdag 15 oktober 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Rob Dekay op 15 oktober 2020 is nogmaals uitgesteld en vindt nu plaats op donderdag 15 april 2021. Let op: dit concert zou in eerste instantie op 30 april 2020 plaatsvinden. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
The October 15th, 2020 show of Rob Dekay had to be rescheduled again, the concert will now take place on Thursday, October 15th, 2021. Please note: this concert was initially scheduled on April 30th, 2020. All bought tickets remain valid for the new date in 2021. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

De 32-jarige songwriter Rob Dekay maakt soulvolle countrypop met Nederlandstalige teksten. Nadat hij een paar jaar terug het besluit maakt om zich volledig te focussen op zijn muzikale carrière, wordt zijn talent al snel opgemerkt. Er volgt een samenwerking met Akwasi en in de periode daarna tourt hij met Dio langs alle grote festivals in Nederland. In 2016 verschijnt Robs debuut-EP ‘Alles Gaat Voorbij’ via Top Notch, die door zowel media als luisteraars lovend werd ontvangen.

Twee jaar later tekent hij bij Modestus Records, het platenlabel van Guus Meeuwis. Het levert de singles ‘Vol Van Elkaar’ en ‘Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen’ op. Die laatste schrijft Rob samen met Daniël Lohues en Ilse DeLange. Daar blijft het gelukkig niet bij: uit een schrijfsessie met Guus Meeuwis en Diggy Dex komt de single ‘Geef Het Door’ uit en daarna volgt wederom een zomer vol festivaloptredens. Nu is de artiest terug met de ballad ‘Laat Los’, een nieuwe samenwerking met Lohues en DeLange.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Rob Dekay
Hqdefault 200320 161705

Geef Het Door

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma