Programma
Rob Dekay website

Rob Dekay + Irene Hin

Rob Dekay + Irene Hin

donderdag 2 december 2021

donderdag 2 december 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Rob Dekay is verplaatst naar zaterdag 12 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De 32-jarige songwriter Rob Dekay maakt soulvolle countrypop met Nederlandstalige teksten. Nadat hij een paar jaar terug het besluit maakt om zich volledig te focussen op zijn muzikale carrière, wordt zijn talent al snel opgemerkt. Er volgt een samenwerking met Akwasi en in de periode daarna tourt hij met Dio langs alle grote festivals in Nederland. In 2016 verschijnt Robs debuut-EP ‘Alles Gaat Voorbij’ via Top Notch, die door zowel media als luisteraars lovend werd ontvangen.

Twee jaar later tekent hij bij Modestus Records, het platenlabel van Guus Meeuwis. Het levert de singles ‘Vol Van Elkaar’ en ‘Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen’ op. Die laatste schrijft Rob samen met Daniël Lohues en Ilse DeLange. Daar blijft het gelukkig niet bij: uit een schrijfsessie met Guus Meeuwis en Diggy Dex komt de single ‘Geef Het Door’ uit en daarna volgt wederom een zomer vol festivaloptredens. Nu is de artiest terug met de ballad ‘Laat Los’, een nieuwe samenwerking met Lohues en DeLange.

Line-up

Club

  • Rob Dekay
Op donderdag 2 december 2021 geeft Rob Dekay een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Rob Dekay

Rob Dekay - Weg Van Jou

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma