Rob Dekay website

Rob Dekay + Irene Hin

Rob Dekay + Irene Hin

zondag 3 april 2022

zondag 3 april 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 30 april 2020, 15 oktober 2020, 15 april 2021, 26 november 2021, 2 december 2021 en 12 maart 2022. Tickets gekocht voor deze data zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

De 32-jarige songwriter Rob Dekay maakt soulvolle countrypop met Nederlandstalige teksten. Nadat hij een paar jaar terug het besluit maakt om zich volledig te focussen op zijn muzikale carrière, wordt zijn talent al snel opgemerkt. Er volgt een samenwerking met Akwasi en in de periode daarna tourt hij met Dio langs alle grote festivals in Nederland. In 2016 verschijnt Robs debuut-EP ‘Alles Gaat Voorbij’ via Top Notch, die door zowel media als luisteraars lovend werd ontvangen.

Twee jaar later tekent hij bij Modestus Records, het platenlabel van Guus Meeuwis. Het levert de singles ‘Vol Van Elkaar’ en ‘Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen’ op. Die laatste schrijft Rob samen met Daniël Lohues en Ilse DeLange. Daar blijft het gelukkig niet bij: uit een schrijfsessie met Guus Meeuwis en Diggy Dex komt de single ‘Geef Het Door’ uit en daarna volgt wederom een zomer vol festivaloptredens. Nu is de artiest terug met de ballad ‘Laat Los’, een nieuwe samenwerking met Lohues en DeLange.

Support
: Irene Hin

Line-up

Bitterzoet

  • Rob Dekay
  • Irene Hin
Op zondag 3 april geeft Rob Dekay een optreden in Bitterzoet, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Rob Dekay

Geef Het Door

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma