Programma
RINI

RINI

RINI

maandag 20 februari 2023

maandag 20 februari 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Sinds het begin van zijn muzikale carrière voelt RINI een unieke verantwoordelijkheid om zijn waarheid te verkondigen. De in Melbourne opgegroeide kunstenaar spreekt zijn luisteraars rechtstreeks toe met het hart op de tong. Hij probeert geen controle uit te oefenen op zijn emoties en heeft hiermee een bevrijdend effect op mensen.

In 2021 onthulde RINI zijn 12-track debuutalbum Constellations, een ambient-verzameling van geluiden die de nuances van de liefde verkennen, dat lof kreeg van media zoals Complex, Rated R&B en UPROXX. Nadat hij zich heeft ontpopt als een opmerkelijk nieuw talent in het huidige r&b-landschap, heeft RINI een laserfocus op het verleggen van de grenzen van moderne muziek.

Nu is RINI klaar om een nieuwe kant van zijn kunstenaarschap te laten zien met UltraViolet, zijn tweede EP die dit najaar uitkomt. "UltraViolet komt van een andere plaats, met een andere invloed", zegt RINI. “Het is gedurfder, meer openhartig en een meer onverschrokken versie van RINI die zich vertaalt in het geluid van de EP.”

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • RINI
Op maandag 20 februari 2023 geeft RINI een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

RINI

Haunt Me (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma