Rilannn

Rilan & the Bombardiers

Rilan & the Bombardiers

vrijdag 23 maart 2018

vrijdag 23 maart 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Rilan & the Bombardiers is de Haarlemse band die gekenmerkt wordt door zijn stijl van pop, funk, rhythm-and-blues. Met de debuut EP ‘Walking On Fire’ en gelijknamige single werd in 2016 het vernieuwde startschot gegeven voor Rilans carrière. De tracks ‘Trippin’ en ‘Walking On Fire’ zijn onder andere opgepikt door het populaire blog Hilly Dilly. De titeltrack werd eveneens gebruikt in drie Amerikaanse Netflix/HULU/FOX series: Shooter, Shut Eye en Rosewood. Eerder werden zij al benoemd tot 3FM Serious Talent, Radio 6 Soul & Jazz Talent. 

De band heeft zich, in een viermans-formatie, het afgelopen jaar veelvuldig laten zien op vele festivals waaronder Bevrijdingspop Haarlem, Sziget en de Popronde. Begin 2017 bracht Rilan de single ‘Supernatural’ uit die gaat over de schoonheid van onze planeet en hoe we die moeten koesteren. Met deze track behaalde hij de ‘Radio 2 Topsong’ en daarmee zet hij de eerste toon voor het debuutalbum dat in 2018 zal volgen.

De band bestaat uit:
Rilan Ramhane (zang, keys) 
Tim William van Ouwerkerk (gitaar)
Azim Inami (gitaar)
Efraim de Nijs Latuheru (drums)

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Rilan & The Bombardiers
Op 23 maart 2018 geeft Rilan & The Bombardiers een concert in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam

Supernatural

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma