Paradiso

Rilan & the Bombardiers, AVI ON FIRE, All The King's Daughters

Rilan & the Bombardiers, AVI ON FIRE, All The King's Daughters

Friday 7 April 2017

Friday 7 April 2017

Rilan & The Bombardiers

De muziek van Rilan & The Bombardiers omvat een mix van soul, hiphop, disco en jazz. Rilan kwam eerder dit jaar met de single ‘Walking On Fire’. Deze werd zowel in Nederland als op internationaal niveau goed ontvangen. Verschillende grote blogs, waaronder Hillydilly, pakten de veelzijdige songs op. Hierna toonden labels vanuit de hele wereld interesse in de Haarlemse band. Begin volgend jaar volgt de tweede single van het later in 2017 te verschijnen album.

AVI ON FIRE

AVI ON FIRE maakt hele catchy popliedjes die gerust de hele dag in je hoofd blijven zitten. AVI ON FIRE werd in september met debuutsingle ‘Pearls’ bekroond met het 3FM Serious Talent-label. Het is het eerste soloproject van Bram Wesdorp, die hiervoor de frontman van Neighbour Neighbour was. Op dit moment gooien ze met hun deelname aan de Popronde hoge ogen met zeer goede reacties vanuit zowel het publiek als de media.

All The King’s Daughters
All The King's Daughters bestaat uit de tweelingzussen Nina en Laura Philips. De zussen uit Haarlem maken mooie, dromerige popliedjes waarin hun stemmen perfect samengaan. Hun eerste EP ‘Because I Wanted To’ verscheen in 2015 en sindsdien hebben ze niet bepaald stilgezeten; zo hebben ze op Eurosonic Noorderslag gespeeld, waren te gast bij DWDD en zijn ze net terug van een tour door Italië. Op dit moment zijn de zussen bezig met het schrijven en opnemen van hun eerste album.

Paradiso Programme

Programma