Programma
1200x628 fb eventheader 1

RIDE by Drivah w/ Yxng Bane

RIDE by Drivah w/ Yxng Bane

vrijdag 1 februari 2019

vrijdag 1 februari 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 00:00

Squad tickets: 4 personen €12,50 per persoon (exclusief servicekosten)
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

RIDE is de nieuwe clubnacht in Paradiso voor hiphop liefhebbers die het liefst in de hoogste versnelling de nacht induiken. De onstopbare motor achter dit concept is DJ Drivah, die je kent van zijn onvergetelijke sets tijdens grote festivals als Encore, Lowlands, Appelsap en WOO HAH. De linkerbaan lonkt, dus wees klaar om overtoeren te draaien tijdens optredens van de beste dj’s en live acts die de hiphop scene van nu te bieden heeft. 

Op vrijdag 1 februari vindt de eerste editie plaats in Paradiso. Tijdens de optredens van “The Heartbreak Kid" Yxng Bane en Idaly wordt er absoluut geen gas terug genomen. 

Daarnaast zijn daar Dj Drivah, Wef, Prime, Claire Lyons en Colorful Soundsystem om de overdrive compleet te maken. Niemand minder dan 4Shobangers, één van de onmisbare krachten binnen de scene, zal de host van de avond zijn. 

Line up:
LIVE
YXNG Bane
IDALY

DJ’s
DRIVAH
WEF
PRIME
CLAIRE LYONS
COLORFUL SOUNDSYSTEM

Host:  
4SHOBANGERS

Dit programma is om productionele redenen verplaatst van vrijdag 9 november 2018  naar vrijdag 1 februari 2019. Locatie, aanvang, line-up en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 31 januari 2019 worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo.

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yxng Bane
  • Idaly
  • Drivah
  • DJ Prime
  • WEF
  • Claire Lyons
  • Colorful Soundsystem
Hqdefault 190125 155613
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Billy place
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma