Programma
Rhys Lewis Press Shot

Rhys Lewis + Milly Upton

Rhys Lewis + Milly Upton

donderdag 9 mei 2019

donderdag 9 mei 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:45

Rhys Lewis is een singer-songwriter met een old school twist. Met minimale elementen geeft hij zijn nummers een grootse en authentieke vibe. In zijn combinatie van rijke soul en raspende vocalen doorklinken muzikale invloeden als Al Green, Marvin Gaye en James Taylor. Het afgelopen jaar heeft Rhys Lewis maar liefst acht singles en een EP uitgebracht, die stuk voor stuk goed zijn ontvangen.

Voorprogramma: Milly Upton
De Britse singer-songwriter Milly Upton Music zal het voorprogramma verzorgen deze avond. Milly uit Brighton maakt luchtige, jazzy folk met een jaren '70 gevoel en was al eerder te zien op onder andere Glastonbury festival.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Rhys Lewis
  • Milly Upton
Hqdefault 190212 140322

Rhys Lewis

I Know the Feeling

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Milly Upton - Harry Baby

Milly Upton

Harry Baby

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma