Programma
Rendez vous web

Rendez-Vous

Rendez-Vous

woensdag 2 oktober 2019

woensdag 2 oktober 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Rendez-Vous maakt energieke, pompende post-punk met elektronische aspecten, waardoor het geheel tegen new-wave aanhikt. Dit Franse gezelschap is opgericht in 2012 en heeft inmiddels twee EP’s uitgebracht en eind 2018 verscheen hun sterke debuutplaat 'Superior State'. DIY Mag zei over het debuut: "Een vlijmscherp spervuur van door kraut beïnvloede ruis, het is een introductie tot een band die veel woede heeft, maar het perfect kan kanaliseren in een hamerslag".

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Rendez Vous

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via Indiestad en de Paradiso webwinkel. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk 2 oktober 17:00 uur. 

Op woensdag 2 oktober staat de Franse post-punkband Rendez-Vous in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Sentimental Animal

Op woensdag 2 oktober staat de Franse post-punkband Rendez-Vous in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Others

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma