Remme

Remme

maandag 16 oktober

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 13,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Van jongs af aan is Remme gepassioneerd bezig met muziek en werkt hard aan het maken van zijn eigen nummers. De getalenteerde singer-songwriter reist heen en weer tussen geboorteplaats Eindhoven en Berlijn, waar zijn studio zich bevindt, om aan zijn muziek te werken. Zijn muzikale invloeden omvatten naar eigen zeggen onder andere Frank Ocean, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, Jeff Buckley en Justin Bieber. De Nederlander vindt het belangrijk om geen beperkingen op te leggen als het gaat om zijn muzikale keuzes. Dat past ook bij zijn generatie vindt hij, waarin mensen zich niet laat beperken door hokjes of labels.

In 2020 bracht Remme zijn debuutsingle 'Get Older' uit, die meteen veel aandacht kreeg van zowel publiek als critici. Het nummer werd al snel opgepikt door nationale radiozenders en leverde hem een nominatie op voor de 3FM Talent Award. Later dat jaar bracht hij zijn tweede single ‘Lose Touch’ uit, die opnieuw zeer goed werd ontvangen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Remme

half a world away

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma