Paradiso

Reggae Vibrations

Reggae Vibrations

vrijdag 25 maart 2016

vrijdag 25 maart 2016

Sounds: Keytown Sound, Crucial Warrior Sound, Madbwoy, Rapha Pico EP release "Get Ready" + special guest uit Jamaica

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds, elke editie een special guest en bij voorkeur een aanvullende programmering, zoals een filmvertoning of diner. Na twee drukbezochte edities van Reggae Vibrations staat vrijdag 25 maart het derde event op het programma.
 
De avond begint met de hartverwarmende documentaire ‘Art Connect’ van regisseur Miquel Galofré over een groep middelbare scholieren die wonen en naar school gaan in Laventille, ooit de geboorteplek van de steel pan, maar nu een van de armste en meest gewelddadige wijken in Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago. Door deelname aan een kunstprogramma (waarvoor ze ook camera’s krijgen om zichzelf te filmen), krijgen we een uniek, intiem en soms ook heftig inkijkje in het leven, en de angsten en de dromen, van deze tieners.
 
Terwijl de film nog bezig is in De Balie start om 22.00 uur ons reggaefeest bij de buren in Paradiso. Naast onze resident sounds Crucial Warrior en Keytown Sound staat dit keer DJ Madbwoy achter de knoppen, ook wel bekend van Jamrock. Deze editie is er natuurlijk ook weer een Special Guest, dus laat je verrassen! Voorgaande gasten waren Ras Motivated & Maikal X.

Reggae Vibrations Film | Art Connect (T&T: 2013, 72 min.)
21:00-22.30 uur
Venue: De Balie
Entree: 10 euro
http://www.debalie.nl">www.debalie.nl


Paradiso Programme

Programma