Paradiso

Reggae Vibrations

Reggae Vibrations

vrijdag 4 november 2016

vrijdag 4 november 2016

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds, elke editie een special guest en bij voorkeur een aanvullende programmering, zoals een filmvertoning of diner. Na drie drukbezochte edities van Reggae Vibrations barst vrijdag 4 november de vierde editie los.

Line up 4 november
* Herbalize IT (special guest)
* Roots Creation
* Spitfire
* Empress Messenjah
* Caribisch vegan 2-gangen diner door Ital Journy Catering!

Roots Creation
Met de Afrikaanse frontman Aron Tekle verwerkt de band Love, Peace, Unity, in een puur Roots Reggae jasje. Deze, in 2004 opgerichte band, bracht eind 2013 hun eerste plaat genaamd ‘ONE’. Met de grote groep ervaren muzikanten is de band klaar om jullie deze avond te voorzien van tijdloze Reggae Music.

Herbalize It
Herbalize It is in 1998 ontstaan in Enschede, en vandaag de dag ook wel bekend als "The Dutch Champion Sound" of "The European Party Machine", en deze namen hebben ze niet voor niets! Al verschillende titels als "Rumble 2 Clash 2014 (Trinidad & Tobago), Jamaican Ting, Anniversary Clash Champion 2014" hebben ze op hun naam staan. Ze zetten elk weekend ieder reggae/dancehall feest in Europa op z'n kop en zullen dat in Paradiso ook doen.

Paradiso Programme

Programma