Programma
BM 15

Reggae Vibrations film: Black Mother

Reggae Vibrations film: Black Mother

vrijdag 15 maart 2019

vrijdag 15 maart 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:45, Hoofdprogramma: 20:15

Voorafgaand aan de clubnacht Reggae Vibrations w/ Herbalize It, Joggo & more host Reggae Vibrations in de kleine zaal de Amsterdamse première van 'Black Mother' (2018), de nieuwe gevierde documentaire van de New Yorkse fotograaf en filmmaker Khalik Allah (bekend van 'Field Niggas', 2015) over het geboorteland van zijn moeder, Jamaica. De film won afgelopen jaar de Yellow Robin Award op Curacao International Film Festival Rotterdam en was enkele weken geleden op International Film Festival Rotterdam - IFFR te zien. En nu dus voor de eerste keer in Amsterdam!

--

- Tickets voor ‘Black Mother’ (+ ‘Black Hair’) zijn online te verkrijgen of op de avond zelf aan de deur (zolang ze beschikbaar zijn).

- Tickets voor de film geven automatisch toegang tot Reggae Vibrations ft. Herbalize It, Joggo & more, de reggae clubnacht die om 22.00 uur begint!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Black Mother Film Poster 1

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma