Programma
Paradiso

Reggae Unplugged

Reggae Unplugged

zaterdag 21 maart 2015

zaterdag 21 maart 2015

Reggae Movement presents Reggae Unplugged. Live: Ziggi Recado & The Force, Joggo & The Force, Rapha Pico. Sounds by Crucial Warror Sound. Vegan dinner by VegaCarib.

Diner in de kelder: open 19.00u, aanvang 19.15u. Concert in de kleine zaal: open 20.30u, aanvang 21.15u.

Reggae Unplugged is een nieuw programma van Reggae Movement met (semi-) akoestische liveoptredens in een intieme, persoonlijke sfeer. Reggae Unplugged is een podium voor nationaal en internationaal reggaetalent. Iedere avond begint met een veganistisch diner, dit keer verzorgd door VegaCarib. U kunt hiervoor van te voren een plekje reserveren!

Reggae Movement heeft voor deze eerste editie gelijk een mooi programma, met optredens van een kwalitatief hoog niveau. Er treden drie gevestigde namen uit de Nederlandse reggaescene op: Ziggi Recado, Joggo, Rapha Pico - en een van de beste sounds, Crucial Warrior Sound.

RAPHA PICO

Gitarist en zanger Rapha Pico, woonachtig in Nederland, kon niet ontsnappen aan zijn muzikale bestemming. Zijn vader is de bekende zanger Djeynah Delbety (van Revelation Time) en net als voor  zijn vader is muziek ook Rapha's lust en leven. Hij heeft zijn eerste album opgenomen in de Tuff Gong Studios in Kingston (Jamaica), gemixt en gemasterd door Roland McDermott. Rapha Pico en zijn band The Roots Rockers zijn de winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014 en hebben het afgelopen jaar meer dan 30 concerten op hun naam staan.

JOGGO

Joggo werd geboren op 29 oktober 1980 in Amsterdam als Jurgen Orville Seedorf. Hij had al van kleins af aan een grote passie voor muziek en een passie voor voetbal. Joggo is een bekende naam in de reggae scene en heeft de afgelopen jaren zijn naam in de internationale reggae-scene al weten te vestigen met verschillende reggae-hits. Joggo is op dit moment druk bezig met het opnemen van zijn nieuwe album 'Concious Love' dat al gedeeltelijk in Berlijn is opgenomen met de muzikanten en musical-director van wereldster Shaggy. Joggo produceert dit album samen met Michael Fletcher die verantwoordelijk is voor de muziek van Shaggy.  Joggo wordt op Reggae Unplugged begeleid door de band The Force.

ZIGGI RECADO

Vanaf zijn debuutalbum 'So Much Reasons' in 2006 is Ziggi Recado niet meer weg te denken uit de reggaescene. Sindsdien heeft hij megahits als 'Blaze It', 'Need To Tell You This', 'Mary' en 'Liberation' gescoord. Met zijn nieuwste album 'Therapeutic' (2014) heeft Ziggi Recado opnieuw bewezen dat hij een reggaeartiest van wereldformaat is. Het album bevat mooie ballads, aanstekelijke one-drops en sterke teksten, die laten zien dat Ziggi Recado weer gegroeid is als singer-songwriter en producer van hedendaagse reggae. Ziggi Recado treedt vanavond op met The Force.

CRUCIAL WARRIOR SOUND

Zware baslijnen, diepe dubs en vooral roots & culture! Word, sound en power zijn de fundamenten waarmee Crucial Warrior Sound een trance creëert voor het publiek. Selecta YabbaYoup, vocal specialist Pape Man, mic chanter Faya Milla & DJ talkin Daddy Ischa zijn altijd live and direct, on point en vol positieve energie om hun kunsten te vertonen. Zo zet Crucial Warrior Sound de toon voor een hoger niveau.

Paradiso Programme

Programma