Programma
Paradiso

RE:Definition

RE:Definition

zondag 29 mei 2011

zondag 29 mei 2011

RE:Definition is de poetry middag voor dichters en MC´s die niet buiten de hokjes hoeven te denken; het is het platform voor schrijvers wiens woordenschat groot genoeg is om bestaande boxen opnieuw in te richten. De voorgedragen woorden kunnen van alles zijn: gedichten, raps, columns, SMS-jes, Tweets... zolang het maar net zo boeit als dat het vloeit.

Deze editie: Core Rhythm (NY), Merage, Zulile, Izzy, Jazz Aughton & Taziyah B.

Core Rhythm (NY)

Emcee waarmee inmiddels serieus rekening wordt gehouden in de New Yorkse hiphopscene: met krachtige provocatieve teksten en verpletterende beats creëert hij zijn eigen niche!

Merage

Emcee die in voorprogramma’s optrad van onder meer Rakim, O.C. Dilated Peoples en Method Man. Een lyricist die je verbaast met zijn zinnen en je raakt met de positieve energie die hij opvoert ‘on stage’.

Zulile

Zulile schuwt geen enkel onderwerp met haar woordendans. Van seksualiteit via politiek naar haat om uiteindelijk uit te komen bij de liefde. Haar gedichten zijn in het (Caribisch) Engels en Nederlands met een vleugje Surinaams en gaan over ‘everyday happenings for everyday people’.

Izzy

IzzyIzzoIzzé schrijft over de ontboezemingen die het leven haar biedt. Soms deelt ze haar verhalen direct met het publiek, soms laat ze ze rijpen tot het moment zich aandient erover te praten.

Jazz Aughton

Een jonge dichter die zijn debuut zal maken tijdens RE:Definition. Wij verklappen niets.

Taziyah B.

‘Music is a reflection of my mind, it expresses what I stand for, therefore you can find me in my music’. Luister met dit in je achterhoofd naar de soul en jazz, zijn passie voor natuur en cultuur, zijn roots en zijn rebellie en spiritualiteit.Paradiso Programme

Programma