Programma
Paradiso

RAUW invites Ed Banger

RAUW invites Ed Banger

zaterdag 8 november 2014

zaterdag 8 november 2014

Rauw gaat richting het einde van het jaar met hun Franse vrienden van Ed Banger Records! Head honcho Busy P komt langs, samen met zijn kompaan Boston Bun en geadopteerde Fransoos Riton (die eigenlijk hartstikke Engels is). Wat zou Rauw zijn zonder onze eigen Joost van Bellen? Precies! Daarom is deze discodino ook weer van de partij om het feestje - enigszins - in goede banen te leiden.

Busy P ken je als ex-manager van Daft Punk of onder zijn volledige naam Pedro Winter. Hij is de oprichter van het Franse platenlabel Ed Banger, die hij in 2013 wereldwijd nog eens extra op de kaart zette met de tien Ed Banger 10 Ans-feestjes. Wie Busy P zegt, zegt 'Rainbow Man', 'This Song', 'Let the Children Techno', enzovoorts, enzovoorts...

Bad Guy RiRi is godzijdank ook van de partij. Hij stal menig harten met zijn dj-set op Solar vorig jaar en is sindsdien kwalitatief alleen maar gestegen. Zijn recente ep 'Bad Guy RiRi', met vier heel diverse tracks, hebben we overal wel terug horen komen. Zo stopte Joost van Bellen Ritons 'Lost in Sound' in zijn befaamde Rauwmix van dit jaar en knalt 'Hermes Yacht Club' ook in andere mixtapes.

Boston Bun staat weleens b2b met Busy P, maar timmert ook solo goed aan de weg. Zijn 'Grinded' verscheen op Ed Rec, Vol X en ook zijn 'Housecall' hoorde je op iedere dansvloer. De artiest, die zijn naam heeft geleend van een krentenbroodje uit Australië, zal het Franse label ook ruimschoots vertegenwoordigen met zijn platentas!

Discodino, moeder-overste, Adriaan van Disco: het maakt niet uit hoe we hem noemen, want het is duidelijk dat het om onze eigen Pandaogen-schrijver Joost van Bellen gaat. Hij maakt de avond compleet en zal de Fransmannen aanvullen met de lekkerste plaatjes.


Grote zaal:
23:00 Joost van Bellen
00:30 Boston Bun
02:00 Busy P
03:30 Riton

Kelder:
Dj Wannabe a Star
Fashionpack feat. Dj Hart & Dj Kosters
Hey Girl Hey

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma