Programma
COVERPHOTO WEBSITE webversie

RAqS presents El Rass

RAqS presents El Rass

zaterdag 9 september 2023

zaterdag 9 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Mazen El Sayed (oftewel El Rass) is een rapper en muziekproducer uit Tripoli, Libanon. Het werk van El Rass wordt in de Arabische wereld zeer gewaardeerd vanwege zijn sterke songteksten en zijn veelzijdigheid van stijlen en onderwerpen. De rapper werkte eerst als journalist voordat hij zich aan muziek wijdde, en wordt omschreven als een subversieve stem geïnspireerd door traditionele en hedendaagse culturen, van het spirituele tot aan het wereldse. El Rass heeft acht albums uitgebracht met in 2012 zijn debuutplaat ‘Kachf el Mahjoub / Unveiling the hidden’. Zijn meest recente album ‘ أ​ر​ض ا​ل​خ​و​ف / Ard El Khof’ is vorig jaar uitgekomen.

Over RAqS
RAqS is een collectief van evenementenplanners en -makers met een missie om ondergrondse en hedendaagse kunst te versterken. Het collectief presenteert live shows en audiovisuele voorstellingen vol Levantijnse (Ash-Shaam) gezangen en ritmes, Tarab-muziek en Andalusische klassiekers - in ambient en elektronische muziekstijlen.

Line-up

Bovenzaal

  • El Rass
El Rass

El Rass

Kheffash / الراس - خفّاش

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van El Rass

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma