Programma
Raqs header

Raqs: King's day night with Shkoon & Friends

Raqs: King's day night with Shkoon & Friends

vrijdag 27 april 2018

vrijdag 27 april 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:45, Hoofdprogramma: 23:00

Entree aan de zaal: 15 euro
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Line up:

Shkoon
Samaya
Electro Wheat
King Size

Raqs organiseert muziek- en kunstevenementen waar de muzikale en visuele beleving centraal staan, met een nadruk op de mix van hedendaagse oriëntaalse (pop)muziek en westerse popcultuur. Raqs – dat dans betekent in verschillende oriëntaalse culturen – gelooft dat muziek een taal is en de mogelijkheid biedt om mensen van verschillende culturen bij elkaar te brengen, om dat wat we gemeenschappelijk hebben te delen. 

Programma in samenwerking met Stichting Pera, dat al jaren hedendaagse kunst en muziek evenementen met een focus op Istanbul en zijn historische en culturele connecties organiseert in Paradiso.

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma