Programma
Ramirez 1 1

Ramirez

Ramirez

woensdag 13 mei 2020

woensdag 13 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Ramirez kon vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Om die reden is het programma afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Ramirez is een rapper uit Californië die bekend werd door zijn nummers via Soundcloud te publiceren. De zelfbenoemde 'Silverback Gorilla', die eerder samenwerkte met onder meer $UICIDEBOY$, Fat Nick en Shakewell, manifesteert zich als een sterkhouder in de underground scene met een snelgroeiende fanbase die gretig op zijn nieuwe plaat heeft gewacht.

De plaat telt 14 nummers en is opgenomen in een klein Italiaans stadje. Op het nieuwe album is hij scherper dan ooit en passen zijn raps perfect bij de beats van Mikey The Magician. Ramirez staat op donderdag 13 mei in de kleine zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Ramirez
Hqdefault 200130 170135

RAMIREZ - THE FO FIVE (Prod. Rocci)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma