Programma
Image1 190311 111104

Rahsaan Patterson + Chantae Cann

Rahsaan Patterson + Chantae Cann

zaterdag 1 juni 2019

zaterdag 1 juni 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst van Paradiso naar Paradiso Noord. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke locatie, blijven geldig voor de nieuwe locatie. De datum, prijs en tijd blijven ongewijzigd. 

Dampende soul en funky r&b, afgewisseld door aangenaam sensuele ballads. De muziek van Rahsaan Patterson is tijdloos en verfrissend, precies zoals neo-soul bedoeld is. De soulzanger en songwriter wordt geroemd om zijn stem, er is bijna geen mannelijke vocalist die zijn stembereik en -controle kan benaderen. Rahsaan Patterson komt uit New York en is opgegroeid in een gelovige en muzikale familie. Zijn muzikale carrière startte achter de schermen, hij schreef hits voor onder andere Martika en Brandy. Sinds zijn solodebuut uit 1997 staat hij aan de top van de R&B underground. Dit voorjaar verschijnt zijn langverwachte zevende studioalbum, 'Heroes & Gods'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Rahsaan Patterson
  • Chantae Cann
Hqdefault 190312 151554

Where You Are

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma