Programma
Press shott mb

Ragz Originale listening session

Ragz Originale listening session

Sunday 25 June 2023

Sunday 25 June 2023

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 19:00

Let op: RSVP door te mailen naar [email protected].

'Bare Sugar' is een samenhangende verzameling van genre-overstijgende synthesizers en experimenten die het vermogen van Ragz illustreren om zowel voor- als achter de microfoon uit te blinken. Ragz neemt met gepaste trots plaats aan tafel als een van de meest verfijnde artiesten in de alternatieve r&bscene. Ragz is altijd in ontwikkeling en weet als geen ander zijn eclectische smaak en liefde voor elektronische, indie-, jazz-, soul- en rapmuziek te verwerken in zijn unieke, futuristische en toch toegankelijke geluid.

Ter ere van de release van het album host Ragz Originale een luistersessie in onze kelder. Wil je hier bij zijn? RSVP door te mailen naar [email protected] - let op, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

  • Ragz Originale
Ragz Originale

Ragz Originale

radio silence

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ragz Originale op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma