Programma
Paradiso

Racoon + Yevgueni

Racoon + Yevgueni

donderdag 12 mei 2011

donderdag 12 mei 2011

Racoon presenteert het nieuwe album 'Liverpool Rain'. De eerste single 'No Mercy' is vanaf 14 maart op de radio te horen.

Op 6 mei kwam het nieuwe album ‘Liverpool Rain’ van Racoon uit. ‘Liverpool Rain’ werd geproduceerd door Wouter Van Belle, die eerder zijn sporen verdiende met onder andere de succesvolle debuutplaat van Novastar. Voor de mannen van Racoon kwam er tijdens opnames een droom uit omdat de arrangementen opgenomen werden in de befaamde Abbey Road Studio in Londen met het London Chamber Orchestra. Dit is inmiddels het vijfde studio album van het Zeeuwse kwartet. De band scoorde enorme hits met onder andere ‘Love You More’ en ‘Laugh About It’.

voorpogramma: Yevgueni

Van onuitspreekbaar naar onontkoombaar. Zo kun je de gestage opmars van Yevgueni nog het beste samenvatten. Met 'Kannibaal', 'Aan de arbeid' en 'We zijn hier nu toch' veroverde de vijfkoppige band rond Klaas Delrue drie keer goud én een vaste stek in de Vlaamse muziekscene. Maar met producer Stef Kamil Carlens zocht en vond Yevgueni een nog frissere adem, te horen op het kersverse vierde album 'Welkenraedt'.

Paradiso Programme

Programma