Programma
Rachel web

Rachel Sermanni

dinsdag 12 november

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Inclusief daglidmaatschap

Rachel Sermanni is een jonge Schotse singer-songwriter van dromerige indie-folkpop muziek. Ze maakt van alledaagse momenten iets magisch: positieve zwangerschapstests in treinstationtoiletten, kapotte koffiemachines, zwemmen in koude rivieren, spijt hebben van geen 'ik hou van jou' zeggen, de maan , blote voeten op houten vloeren, het zachte bloeien van een kamerplant, 'wat is bewustzijn eigenlijk?', vreemde dromen die blijven hangen in stille ochtenden...

Sinds het uitbrengen van haar vierde studio-album "Dreamer Awake" is Rachel voor de tweede keer moeder geworden en blijft ze deze ervaring ontdekken terwijl ze haar liedjes speelt en haar creatieve inzichten deelt.

Line-up

Zonzij

  • Rachel Sermanni
Rachel Sermanni

Rachel Sermanni

Swallow Me (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma