Programma
QUIQUE Press 4 mb

QUIQUE

Thursday 10 October

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 25,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Amsterdammer Enrique Ebbink, beter bekend als QUIQUE, heeft al grote successen geboekt met een uitverkochte tour en een show op Lowlands. QUIQUE, een artiest die zich beweegt tussen latinpop en hiphop, ontwikkelde een unieke sound met tweetalige tracks in het Spaans en Nederlands.

QUIQUE groeide op in Amsterdam met een Nederlandse vader en een Colombiaanse moeder, waardoor hij zowel de Nederlandse als de Latijns-Amerikaanse muziekcultuur omarmde. Na het winnen van de talentenwedstrijd Fuego in 2018, verwierf hij bekendheid met zijn hit ‘Bici’ en EP ‘Tú’. Ondanks de uitdagingen tijdens de coronapandemie, maakte hij een sterke comeback met hits zoals ‘Camino’ en ‘¡UP!’.

In mei heeft hij zijn langverwachte debuutalbum ‘El Colombolandés’ uitgebracht. Een album waarin hij zijn identiteit volledig tot uiting brengt.

Line-up

Grote Zaal

  • QUIQUE
QUIQUE

QUIQUE

Camino

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma