Programma
Paradiso

Queens Of The Stone Age + The Doug Rollers

Queens Of The Stone Age + The Doug Rollers

zondag 15 mei 2011

zondag 15 mei 2011

Als Ajax zondag 15 mei voor de dertigste keer landskampioen wordt, dan krijgen spelers en staf die avond een officiële huldiging aangeboden op het Museumplein. Het evenement op het Museumplein zal, bij winst, om 18.00 uur beginnen met muziek. Om 19.00 uur begint de officiële huldiging. Om 20.00 uur is deze huldiging afgelopen. De wedstrijd zelf is niet live te volgen op het Museumplein. Ook zijn er in de middag en de avond geen aparte tenten op het Museumplein voor publiekscatering. Als Ajax geen
landskampioen wordt, dan gaat het programma niet door.

Bij een eventuele huldiging wordt rondom het Museumplein een grote drukte verwacht en het Museumplein zal met de auto zeer beperkt bereikbaar zijn. Ook zijn enkele straten en bruggen rondom het Museumplein afgezet om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Zo zijn na de huldiging de bruggen naar het Leidseplein afgesloten. Het advies is om met het openbaar vervoer te reizen via metrostation Weesperplein en station Zuid. Meer informatie over de mogelijke huldiging is te vinden op www.Amsterdam.nl/Ajax.

Maximaal 2 kaarten per persoon, uitsluitend verkoop via internet vanaf vrijdag 25 februari, 10.00 uur (www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl).

Queens Of The Stone Age will play their self-titled debut album "Queens Of The Stone Age".


Paradiso Programme

Programma