Programma
NEW PUSHA PRESS PIC 1

Pusha T + Antje

Pusha T + Antje

Tuesday 15 August 2023

Tuesday 15 August 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 26 mei 2023. Er vindt ook nog een concert plaats op dinsdag 13 augustus 2023.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Terrence Thornton, ook wel bekend als Pusha T, genoot van zijn doorbaak in de vruchtbare hiphopscene van Virginia Beach. Eerst maakte hij indruk als helft van het rapduo Clipse, maar na jaren aan zijn teksten te slijpen zette hij zijn solocarrière op de kaart. Nadat hij met Clipse al een legendarische status had opgebouwd, tekende de rapper in 2010 bij Kanye West's label G.O.O.D. Music.

Hij bracht vervolgens zijn ingewikkelde woordspelingen en imposante persoonlijkheid naar zijn muziek, waaronder het veelgeprezen en Grammy-genomineerde project 'Daytona' uit 2018. Pusha's nieuwste album 'It's Almost Dry' is hier de opvolger van. Een album over zelfreflectie en tegenstrijdigheid, waarin welvaart als troostprijs wordt gebruikt voor een zwaar verleden en desondanks spijtgevoelens toch niet kunnen worden ontlopen.

Support: Antje

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pusha T
  • Antje
Pusha T

Pusha T

Diet Coke

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma