NEW PUSHA PRESS PIC 1

Pusha T

zondag 13 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 31,50

Voor leden

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit is het verplaatste concert van donderdag 25 mei 2023. Er vindt ook nog een extra concert plaats op dinsdag 15 augustus 2023.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Terrence Thornton, ook wel bekend als Pusha T, genoot van zijn doorbaak in de vruchtbare hiphopscene van Virginia Beach. Eerst maakte hij indruk als helft van het rapduo Clipse, maar na jaren aan zijn teksten te slijpen zette hij zijn solocarrière op de kaart. Nadat hij met Clipse al een legendarische status had opgebouwd, tekende de rapper in 2010 bij Kanye West's label G.O.O.D. Music.

Hij bracht vervolgens zijn ingewikkelde woordspelingen en imposante persoonlijkheid naar zijn muziek, waaronder het veelgeprezen en Grammy-genomineerde project 'Daytona' uit 2018. Pusha's nieuwste album 'It's Almost Dry' is hier de opvolger van. Een album over zelfreflectie en tegenstrijdigheid, waarin welvaart als troostprijs wordt gebruikt voor een zwaar verleden en desondanks spijtgevoelens toch niet kunnen worden ontlopen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pusha T
Pusha T

Pusha T

Diet Coke

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma