Paradiso

PUBLIC IMAGE LTD (PiL)

PUBLIC IMAGE LTD (PiL)

dinsdag 13 juli 2010

dinsdag 13 juli 2010

 

Megadrukte i.v.m. huldiging Nederlands elftal

Amsterdam verwacht enorm veel bezoekers tijdens de huldiging van Oranje op 13 juli aanstaande. De binnenstad zal zo goed als onbereikbaar zijn voor autoverkeer. Er worden grote files verwacht rondom en richting Amsterdam. Ook zal het moeilijk zijn om de stad in te komen en te verlaten met de auto. Geadviseerd wordt om aan de rand van de stad te parkeren en het laatste stuk naar de binnenstad met openbaar vervoer of te voet af te leggen. Aan de rand van de stad zijn vier speciale, extra parkeerterreinen beschikbaar. Het OV hanteert op 13 juli een aangepaste dienstregeling en aangepaste routes. Het GVB in Amsterdam (trams, bussen en metro) rijdt de gehele dag gratis.

De boottocht begint om 14.45 uur bij het Oosterdok. Het elftal gaat om 16.45 aan wal in de buurt van het Rijksmuseum. De huldiging op het Museumplein duurt van 17.00 uur tot 17.45 uur. Tijden zijn onder voorbehoud.

Houd www.amsterdam.nl/wkhuldiging in de gaten voor reisadviezen en de meest recente informatie.


Public Image Ltd.

In december 2009 kwam Public Image Ltd. (PiL) bij elkaar voor zeven monumentale concerten in Engeland - hun eerste concerten in zeventien jaar. In 2010 volgt een serie optredens in heel Europa, voorafgegaan door hun eerste Amerikaanse optreden in achttien jaar, op Coachella Valley Music & Arts Festival in april j.l. Op dinsdag 13 juli staat PiL in Paradiso.

Optredens van PiL, de band die zeer diverse muziek produceert en geldt als één van de meest innovatieve en invloedrijke bands in de muziekgeschiedenis, zijn ongelofelijke live-ervaringen. De band, die bestaat uit John Lydon (zang), Lu Edmonds (gitaar), Bruce Smith (drums) en Scott Firth  (bas) ontving in Engeland lovende kritieken voor hun recente optredens. Met drie decennia aan muziek in hun rugzak laat Public Image Ltd in Paradiso de unieke sound horen van nummers zoals ‘Public Image’, ‘This Is Not A Love Song’, ‘Rise’ en ‘Disappointed’.

Meer informatie over PiL: www.pilofficial.com

Paradiso Programme

Programma