Paradiso

Progress Bar S02E06 - Cakes Da Killa, An Ni, Wail Quasim and more

Progress Bar S02E06 - Cakes Da Killa, An Ni, Wail Quasim and more

zaterdag 1 april 2017

zaterdag 1 april 2017

Locatie: Paradiso Noord, IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Progress Bar is een samenwerking tussen Sonic Acts in Amsterdam en Lighthouse in Brighton. Bij voorgaande edities van Progress Bar waren King Midas Sound, Lafawndah, Ital Tek, Gaika, Nkisi, Elysia Crampton, Nidia Minaj en vele anderen te gast.

Progress Bar biedt inzicht in de artistieke praktijk van de meest opwindende artiesten uit de hedendaagse cultuur, van avant-garde muziekproducenten en filmmakers tot opkomende kunstenaars en ontwerpers. Tijdens interviews en lezingen voorafgaand aan de optredens, kunnen mensen meer ontdekken over de kunstenaars en muzikanten, hun aanpak en werk om het vervolgens te beleven. In hun werk adresseren de artiesten urgente issues die zich verhouden tot de huidige staat van de wereld, van queer culture en sociale ongelijkheid tot het economische systeem en nieuwe manieren van (kunst en muziek) maken, produceren en distribueren.

Paradiso Programme

Programma