Programma
Paradiso

Progress Bar #4

Progress Bar #4

zaterdag 4 juni 2016

zaterdag 4 juni 2016

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam.
Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Op zaterdag 4 juni keert Progress Bar terug met een line-up van avontuurlijke nieuwe artiesten, lezingen, performances en DJ-sets in Paradiso Noord, Tolhuistuin in Amsterdam. Voor de vierde editie zijn Elysia Crampton, Nidia Minaj, Sami Baha, False Witness, Yves Tumor en Kareem Lotfi uitgenodigd om op te treden en te spreken over hun werk. Progress Bar is een samenwerking tussen Sonic Acts in Amsterdam en Lighthouse in Brighton. Bij voorgaande edities van Progress Bar waren King Midas Sound, Lafawndah, Ital Tek, Gaika, Nkisi en vele anderen te gast. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.sonicacts.com.  

Progress Bar biedt inzicht in de artistieke praktijk van de meest opwindende artiesten uit de hedendaagse cultuur, van avant-garde muziekproducenten en filmmakers tot opkomende kunstenaars en ontwerpers. Tijdens interviews en lezingen voorafgaand aan de optredens, kunnen mensen meer ontdekken over de kunstenaars en muzikanten, hun aanpak en werk om het vervolgens te beleven. In hun werk adresseren de artiesten urgente issues die zich verhouden tot de huidige staat van de wereld, van queer culture en sociale ongelijkheid tot het economische systeem en nieuwe manieren van (kunst en muziek) maken, produceren en distribueren. 

Line-up: Elysia Crampton, Young Echo, Nidia Minaj, Sami Baha, False Witness, Yves Tumor, Kareem Lotfi, Juha. Lichtontwerp door Marco Broeders (Co2RO)

Soundcloud Elysia Crampton

Soundcloud Young Echo

Soundcloud Nidia Minaj

Soundcloud Sami Baha

Soundcloud False Witness

Soundcloud Yves Tumor

Soundcloud Kareem Lofti

Soundcloud Viral Radio

Progress Bar is een nieuwe samenwerking tussen Sonic Acts, Viral Radio en Lighthouse (in Brighton, UK). De avond, omschreven door FACT Magazine als “cutting edge thinking and dancing”, omvat een levendige mix van lezingen, filmvertoningen, live performances en een club nacht. Progress Bar geeft inzicht in de artistieke praktijk van de meest opwindende artiesten uit de hedendaagse cultuur, van avant-garde muziekproducenten en filmmakers tot kunstenaars en ontwerpers.

Paradiso Programme

Programma