Programma
Preselection House Hip Hop

Preselections: Hiphop & House Dance Forever 2023

Preselections: Hiphop & House Dance Forever 2023

vrijdag 25 augustus 2023

vrijdag 25 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal, Kelder

Zaal open: 12:30, Zaal sluit: 22:30, Hoofdprogramma: 16:00

Online €14,50 (incl. service) / Door €16,50 Free entrance for children up to 8 years. If you stay at Paradiso after the battle, you can attend the club night (if you leave Paradiso, you have to buy a ticket)

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren (LINK NAAR WACHTLIJST). Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Hiphop en House Dance Forever is een danscompetitie van internationaal festival Summer Dance Forever, waar de 24 beste dansers ter wereld tegen elkaar strijden in de stijl van house en hiphop.

Wie deze battle wil winnen, zal de drie juryleden moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere dance battles in de wereld. Bij andere evenementen geven de juryleden hun oordeel vanaf een comfortabele afstand achter een bureau, maar bij Summer Dance Forever is niemand veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar zelfs dan winnen de juryleden niet altijd. De winnaar krijgt eeuwige roem, wint prijzengeld en mag jureren op een volgende Summer Dance Forever battle.

LINE-UP HIPHOP FOREVER PRESELECTION

Judges:
Icee
Jimmy Yudat
Salomon

DJ's:
Leroy Rey
KC the Funkaholic

Hosts:
John Agesilas
JNM the Naked MC
Lamine

LINE-UP HOUSE DANCE FOREVER PRESELECTION

Judges:
Kwame
Clara
Kyle

DJ's:
Leroy Rey
KC the Funkaholic

Hosts:
* John Agesilas
* JNM the Naked MC
* Lamine


MEEDOEN?

De registraties en preselecties vinden plaats op vrijdag 26 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battles, moet je je eerst plaatsen in de preselecties eerder op de dag. De top 24 beste dansers krijgen de kans om tegen elkaar te battelen in Paradiso, Amsterdam.

Registratie voor deelnemende dansers: Vrijdag 25 augustus – 12.30
Start preselectie Hiphop: Vrijdag 25 augustus: 16:00 - 19:00 (deuren open: 12:30)
Start preselectie House: Vrijdag 25 augustus: 20:00 - 22:30
Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Line-up

Grote Zaal

  Bovenzaal

   Kelder

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma