Programma
Press Pic mb

Potter Payper

Potter Payper

Thursday 14 March 2024

Thursday 14 March 2024

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Potter Payper op 14 maart 2024 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma's is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Potter Payper, een invloedrijke stem in de Britse rapscene, heeft met zijn debuutalbum 'Real Back In Style' zijn levensverhaal verteld, beïnvloed door een multiculturele en uitdagende omgeving. Het album, uitgebracht in mei 2023, getuigt van zijn toewijding en veerkracht, met singles als 'Corner Boy' en 'Blame Brexit'. Na een decennium in de muziek heeft Potter consistent de lat hoger gelegd, met hoogtepunten zoals 'Training Day 3' en 'Gangsteritus'. Zijn veelzijdigheid blijkt uit samenwerkingen met grote namen zoals Ed Sheeran en Snoop Dogg, en een slot tijdens Glastonbury Festival. Met de tour 'Filthy Free' blijft Potter een krachtig voorbeeld van doorzettingsvermogen en verhalende kunst in muziek.

Line-up

Bitterzoet

  • Potter Payper
Potter Payper

Potter Payper

Filthy Free / PMW

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Potter Payper op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma