Programma
Popping Forever

Popping Forever Preselections & Battles 2023

Popping Forever Preselections & Battles 2023

donderdag 24 augustus 2023

donderdag 24 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 10:00, Zaal sluit: 18:30, Hoofdprogramma: 12:00

Online: 19,00€ (incl. service) / Deur: 21,00€. Gratis toegang voor kinderen tot en met 8 jaar.

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. Voor het complete programma en tickets zie https://www.summerdanceforever...

Popping Forever is een danscompetitie van internationaal festival Summer Dance Forever, waar de 24 beste dansers ter wereld tegen elkaar strijden in een popping stijl.

Wie deze battle wil winnen, zal de drie juryleden moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere dance battles in de wereld. Bij andere evenementen geven de juryleden hun oordeel vanaf een comfortabele afstand achter een bureau, maar bij Summer Dance Forever is niemand veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar zelfs dan winnen de juryleden niet altijd. De winnaar krijgt eeuwige roem, wint prijzengeld en mag jureren op een volgende Summer Dance Forever battle.

LINE-UP

Judges:
Slimboogie
Nelson
KidBoogie

DJ's Preselection:
DJ Ridley

DJ’s Battle:
Lucas Benjamin
KC the Funkaholic

Hosts:
* John Agesilas
* JNM the Naked MC
* Lamine

MEEDOEN?

De registraties en preselecties vinden plaats op donderdag 24 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battle, moet je je eerst plaatsen in de preselectie eerder op de dag. De top 24 beste dansers krijgen de kans om tegen elkaar te battelen in Paradiso, Amsterdam.

Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Registratie voor deelnemende dansers: Donderdag 24 augustus – 10:00
Start preselectie: Donderdag 25 augustus: 12:00 - 14:30 (deuren open: 13:00)
Start battle: Donderdag 25 augustus: 14:30 - 18:30

Line-up

Grote Zaal

  • John Agesilas
  • JNM the Naked MC
  • Lamine
Winner 2022

Winner 2022

Summer Dance Forever 2022

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma