Programma
Paradiso

Platteland op Podium - Boerenlunch

Platteland op Podium - Boerenlunch

zaterdag 12 maart 2011

zaterdag 12 maart 2011

Schuif aan voor een heerlijke soep gemaakt met streekproducten en geserveerd door culinair avonturier André Amaro om ondertussen te luisteren naar Willem van Eelen, de geestelijk vader van het kweekvlees (dat te bewonderen is). Verder krijgt u een speech te horen over voormalig minister van Landbouw Sicco Mansholt en kunt u genieten van het Amsterdamse Mandoline Orkest en de Fanfare.

NB: Er is een kleine wijziging in dit programma. Willem van Eelen is helaas verhinderd en zal worden vervangen door zijn collega professor Henk Haagsman.

Aansluitend volgt een debat dat uitgaat van de vraag: “Wat is er nodig om van de landbouw weer het economische trekpaard te maken dat het ooit was?”. Te gast: o.a. Sieta van Keimpema (Dutch Dairymen Board), Erik Weel (LTO pluimvee) . Moderator: Pieter Hilhorst.

De Boerenlunch is onderdeel van het Platteland op Podium, een gezamenlijke productie van Paradiso en De Veenfabriek waarin het platteland, de relatie met de stad en het boerenbestaan centraal staan. Kijk voor alle informatie over het programma op www.plattelandalspodium.nl. Kijk hier voor een overzicht van alle tickets.

Paradiso Programme

Programma