Programma
Pitou Website

Pitou

Pitou

woensdag 1 september 2021

woensdag 1 september 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 11 maart en 4 juli 2021. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor de nieuwe datum.

Paradiso kan weer programma's organiseren omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld. Vanwege de beperkte zaalcapaciteit (maximaal 250 bezoekers) is het bij dit programma niet nodig een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te tonen bij de ingang. 

Je hoeft voor dit programma géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar. In Paradiso is het dragen van een mondkapje sinds 26 juni 2021 niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden deze bij verplaatsingen in het gebouw te dragen. Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen Paradiso

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Pitou maakt melancholieke folk, geïnspireerd door de melodieën van Joni Mitchell, de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares. De Amsterdamse singer-songwriter brak in 2016 door met haar debuut-EP 'Pitou'. Vanaf dat moment ging het hard: zo speelde ze op toonaangevende festivals als The Great Escape, Best Kept Secret en Into The Great Wide Open en bracht ze haar tweede, goed ontvangen EP 'I Fall Asleep So Fast' uit. Er staat ons ongetwijfeld nog veel moois te wachten in de toekomst, want op dit moment legt ze de laatste hand aan een nieuw album én mogen we haar verwelkomen voor een bijzonder en intiem Coronaproof optreden in de grote zaal van Paradiso. Ze wordt deze avond bijgestaan door haar band en het Antwerpse barok ensemble B.O.X (Baroque Orchestration X).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pitou
Pitou in Paradiso - Adagio/I Fall Asleep So Fast

Pitou in Paradiso

Adagio/I Fall Asleep So Fast

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma