Programma
Paradiso

PIPS:lab

PIPS:lab

vrijdag 29 januari 2010

vrijdag 29 januari 2010

Tien jaar PIPS:lab. PIPS:lab brengt al tien jaar lang verrassend multimediaal theater met eigen software, eigen hardware, eigen muziek, eigen verhalen en eigen beeld. De leden van het interdisciplinaire gezelschap hebben zich ontwikkeld tot grootmeesters van het toeval. Met de computer als mengpaneel en muziek, theater, film, tekst en humor als ingrediënten voldoen projecten van PIPS:lab nooit aan de verwachtingen. Op deze speciale avond wordt de dvd en cd ‘Best Tof PIPS:lab’ losgelaten op het publiek en wordt de wereld veroverd met 'DIESPACE; the remix', een internetcommunity voor overleden mensen. Gepresenteerd door Marjan Luif (Mevrouw ten Kate, VPRO) en met muzikale ondersteuning en cameo's van: James Pants (Stones Throw records/L.A) Knalpot (Eat Concrete) Benjamin Herman (New Cool Collective) en een skypecameo van niemand minder dan Oboema (Jiskefet) die voorleest uit zijn nieuwste dichtbundel 'op een brommer'. Alle aanwezigen worden vereeuwigd in PiPS:lab's digitale hiernamaals tijdens het grote Diespace upload-spektakel in samenwerking met Stijle Want.

Kelder: Hardlopend koud buffet onder muzikale en gastronomische begeleiding van Hotmamahot met Herrie Gekkehuis, Basrabas, Jeroen de meesterchef, Merlijn Amaro, Sjefke de kok, Raoul etc.

Kleine Zaal: Knobsticker van de DOXfamilie gevolgd door niemand minder dan technobluescountryfunketier Steye! Afterparty: De afterparty in de kleine zaal wordt verzorgd door Rednosedistrikt-DJ’s Aardvarck, San Proper, CK the Funkaholic & StevendePeven met een gastoptreden van Benny Sings a lovesong. De grote zaal is in de late uren geheel in handen van Dekmantel met headliner Lil Louis, de legendarische house-DJ achter de hit ‘French Kiss’. Oneseconds breekt visueel in met hun mobiele VJ-act.


Paradiso Programme

Programma