2019 Pip Blom Press Shot

Pip Blom - Single Release Party + The Orielles

Pip Blom - Single Release Party + The Orielles

donderdag 27 oktober 2016

donderdag 27 oktober 2016

Op 27 oktober 2016 bracht Pip Blom hun een 7" single uit met de Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso die jong talent steunt. Om dit te vieren gaven zij een releaseparty in de Kleine Zaal van Paradiso. Sinds dien zijn ze enorm gegroeid; een maand later stonden zij weer in Paradiso als het voorprogramma van Canshaker Pi. Doe hier nog een paar maandjes bij en ze waren zelf het hoofdprogramma in Cinetol. In 2019 hadden ze een uitverkochte show in Sexyland.

-

De jonge Pip Blom is een echte doe-het-zelver, of, zoals dat in het Engels zoveel mooier klinkt: ‘a DIY artist’. Ze schrijft, speelt en produceert haar muziek en slingert deze vervolgens de wereld in. Dat harde werken blijft zeker niet onopgemerkt. Haar lo-fi indiepop met een venijnig rauw randje wordt wereldwijd opgepikt. Het Engelse muziekblog DIY (wie anders) noemt haar “A Gem!” en ze is al meer dan honderd keer op de populaire Amerikaanse radiozender KCRW gedraaid. En zo gaat het Pip voor de wind. Samen met de Paradiso Vinyl Club brengt de 7″ single ‘Working On It’ uit.

Dit concert is gratis te bezoeken voor leden van de Paradiso Vinyl Club. Zij mogen ook een gast meenemen en krijgen de single gratis thuisgestuurd. Alle informatie over het lidmaatschap staat op de website van de Paradiso Vinyl Club.

Paradiso Programme

Programma