Programma
Pinkpop 2017

Pinkpop Perspresentatie

Pinkpop Perspresentatie

woensdag 21 februari 2018

woensdag 21 februari 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 12:00, Zaal sluit: 14:00

Toegang alleen op uitnodiging
  • Besloten programma

De traditionele Perspresentatie van Pinkpop met bekendmaking van het programma. Naast het programma van Pinkpop 2018 wordt hier ook de laatste informatie rondom het festival én de ticketverkoop gepresenteerd. Maar er gebeurt nog meer! Tijdens de Perspresentatie wordt de zevende Jan Smeets Award uitgereikt en vinden er korte optredens plaats van enkele acts die in juni ook in Landgraaf het podium betreden. De middag wordt geopend door WALDEN, winnaar van de Limburgse bandwedstrijd ‘Nu of Nooit’. De overige acts blijven een verrassing! 

Pers kan zich aanmelden via [email protected]. Andere bezoekers kunnen kaarten winnen via mediapartners van het festival, diverse websites en muziekmagazines.

Line-up

Grote Zaal

  • Walden
Maxresdefault 27 180129 170335

Aftermovie Pinkpop 2017

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma