Programma
Paradiso

Pink Istanbul at Amsterdam Gay Pride

Pink Istanbul at Amsterdam Gay Pride

vrijdag 31 juli 2015

vrijdag 31 juli 2015

Line-up: Erhan Afacan, Ozan & W&DY en Miss Bunty.

Met de Amsterdam Gay Pride wordt er drie dagen gedanst en gesjanst in de zon of onder de sterrenhemel op de leukste gratis openluchtfeesten van Amsterdam. Vaste prik voor velen zijn de International Drag Olympics bij het Homomonument. Van negen tot het einde is het podium voor het succesvolle jaarlijkse oriëntaalse homofeest in Paradiso: Pink Istanbul. Deze openluchteditie wordt een niet te versmaden mix van opzwepende Turkpop en house van resident Erhan Afacan, en techno-duo W&DY en Oz Romita, alias Stripe Two, verzorgen de stomende en stampende afsluiter. Miss Bunty is uw host. Techno-duo W&DY en Oz Romita, alias Stripe Two, verzorgen samen de stomende en stampende afsluiter. Voor één avond ligt het Homomonument niet aan de Keizersgracht, maar aan de Bosporus.

ERHAN AFACAN

Geboren in de Turkse stad Izmir en nu woonachtig in het Hollandse Zwolle, verdeelt Erhan Afacan zijn gigs over Nederland en Turkije, van Amsterdam en Rotterdam tot Istanbul en Bodrum. Hij draait house, tech-house en Turkpop en is resident-dj van Pink Istanbul.

www.erhanafacan.com |www.facebook.com/djerhancom | www.soundcloud.com/djerhan

OZAN EN W&DY

Oz Romita en W&DY zijn al jaren besties. Ze hebben elk een indrukwekkend cv, met optredens van Amsterdam en Antwerpen tot Curaçao en Istanbul, en werkten met grote namen als Laidback Luke, Roog, Erick E and Carl Cox. In 2007 stapten ze samen in de dj-booth en vormden ze Stripe Two. Het duo trad regelmatig op tijdens Pink Istanbul. Hun muzikale selectie is een zorgvuldig geselecteerde mix van deep house-, tech-house en techno-platen, die samen een set creëren die je een gevoel geeft van liefde en echtheid.

www.facebook.com/stripetwo |www.soundcloud.com/stripe-two

MISS BUNTY

Met haar dijk van een stem verovert Marielle Dijkhuizen clubs, feesten en festivals over de hele wereld. Ze begon haar carrière als leadzangeres van punkrock-, funk- en soulbands. Haar eerste optreden als MC was in de legendarische club RoXY, later volgden Now&Wow, Mazzo en de Melkweg. Ze werkte met Roog, Deep Dish en David Guetta. Met Gay Pride is Miss Bunty op het Homonument als resident mc van Pink Istanbul de vocale sidekick van Beyza, Erhan Afacan en Stripe Two. Zet je schrap, want Miss Bunty blaast je weg.

www.missbunty.com | www.facebook.com/missbuntyfanpage


Paradiso Programme

Programma