Programma
Paradiso

Pinguins in Paradiso

Pinguins in Paradiso

zaterdag 4 april 2015

zaterdag 4 april 2015

Let op! De aanvang- en openingstijd van dit programma zijn met een uur vervroegd, aanvang is gewijzigd van 20:00 naar 19:00 en de openingstijd is gewijzigd van 19:30 naar 18:30.

Line-up: Blood Red Shoes (UK), Lonely The Brave (UK), Nothing But Thieves (UK), July Talk (CAN) en van eigen bodem Pauw, Paceshifters en De Staat! Plus: Sue The Night (solo), winnaar van de Grote Prijs van Nederland, singer-songwriter Charl Delemarre en zanger-verhalenverteller Jaap Boots.

Pinguin Radio presenteert: de tweede editie van Pinguins in Paradiso! Net als vorig jaar zullen er in drie zalen zeker negen acts optreden uit binnen- en buitenland. De line-up ziet er nu als volgt uit: Blood Red Shoes (UK), Lonely The Brave (UK), Nothing But Thieves (UK), July Talk (Can) en van eigen bodem Pauw, Paceshifters en De Staat! Plus: Sue The Night (solo), winnaar van de Grote Prijs van Nederland, singer-songwriter Charl Delemarre en zanger-verhalenverteller Jaap Boots.

Behalve een gezellig feest met geweldige muziek is Pinguins in Paradiso ook een crowdfunding-actie, bedoeld om Pinguin Radio in de lucht en reclamevrij te houden. Meld je hier aan voor de crowdfunding-actie en krijg toegang tot een topfeest met de beste Pinguin Radio muziek.

Paradiso Programme

Programma