Pete rock and cl smooth h 0117

Pete Rock & CL Smooth + Rawberry

Pete Rock & CL Smooth + Rawberry

Tuesday 12 September 2017

Tuesday 12 September 2017

In Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het uit New-York afkomstige duo, bestaande uit DJ/producer Pete Rock en rapper CL Smooth, piekten in de jaren 90 met hun sterke raps. Pete Rock staat erom bekend obscure jazz en soul samples te gebruiken, en CL Smooth staat erom bekend om bijna op een filosofische manier over deze beats heen te rappen. 

Na 2 albums en één EP sloegen de producer en rapper in 1995 beiden een eigen weg in. Na 15 jaar kwamen ze weer bij elkaar om een nieuw album uit te brengen met nooit eerder uitgebrachte nummers, remixes en geremasterde tracks. 

Nu in 2017 staan ze weer zij aan zij voor een tour, en komen ze onder andere langs Paradiso Noord. 

Bekijk evenement op Facebook
Peterockthumb

They Reminisce Over You (T.R.O.Y)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma