Programma
Personal Trainer website

Personal Trainer + Max Hell + The Klittens

Personal Trainer + Max Hell + The Klittens

zaterdag 12 maart 2022

zaterdag 12 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste programma van woensdag 2 maart 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket of je Indiestadpas te tonen.

Nadat Personal Trainer eerder in 2021 een spraakmakend 24-uur durend optreden via livestream gaf, is het muzikale collectief rondom Willem Smit dit najaar gelukkig weer met een offline show te zien in Paradiso Noord. De band bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kunt kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Global Charming en meer. De eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam in 2019 uit op Holm Front, het label van de Engelse band Sports Team. Personal Trainer speelde met verschillende opstellingen op Into The Great Wide Open, London Calling en Best Kept Secret. De nieuwe EP 'Gazebo' verscheen dit jaar.

Support: Max Hell + The Klittens

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Personal Trainer
  • Max Hell
  • The Klittens

Gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link. Let op: voor dit concert zijn maar een beperkt aantal Indiestadplekken verkrijgbaar.

Op zaterdag 12 maart 2022 geeft Personal Trainer een concert in Tolhuistuin in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Personal Trainer - Fiddlefunk

Max Hell

Max Hell is een Amsterdamse indiemuzikant, die optreedt met Nathan Schipper, Lavita Werner en Mirjam Alexander. Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Velvet Underground, David Bowie en Nirvana. De naam 'Max Hell' is trouwens geen pseudoniem, maar staat al sinds Max' geboorte in zijn paspoort.

Op zaterdag 12 maart 2022 geeft Personal Trainer een concert in Tolhuistuin in Amsterdam. Haal hier je tickets.

max hell - cool

Hqdefault 220301 115156

The Klittens

Canned Air

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma