Programma
Pearlandthe Oysters cropped

Pearl & The Oysters

Pearl & The Oysters

woensdag 17 januari 2024

woensdag 17 januari 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Pearl & The Oysters, het Frans-Amerikaanse duo van Juliette Pearl Davis en Joachim Polack, ontstond op een Parijse middelbare school waar hun gedeelde passie voor jazz uit de jaren '70 en space age pop uit de jaren '90 direct voor een creatieve klik zorgde. Sindsdien schrijven en treden ze gezamenlijk op, en in 2015 waagden ze de sprong over de Atlantische Oceaan.

Na vier jaar in Florida te hebben vertoefd, dook Pearl & The Oysters in de bruisende muziekscene van Los Angeles, waar ze verbinding maakten met lokale artiesten en hun meest recente album 'Coast 2 Coast' voltooiden. De zonnige plaat put, zoals de naam al doet vermoeden, inspiratie uit de weelderige stranden van beide locaties en bevat gastbijdragen van onder andere Lætitia Sadier (Stereolab) en Riley Geare (Unknown Mortal Orchestra).

Na de release van 'Coast 2 Coast' toerde het duo de wereld rond, ondersteunde acts als TV Girl en Babe Rainbow, en staat op het punt eind 2023 een EP met remixes uit te brengen, met bijdragen van bevriende muzikanten zoals Salami Rose Joe Louis en Vicky Farewell.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Pearl & The Oysters
Pearl & The Oysters

Pearl & The Oysters

Pacific Ave

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma