Programma
Patsy pi

Patsy

Patsy

zondag 16 september 2018

zondag 16 september 2018

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Patsy uit New Orleans maakt snelle, hoekige en catchy punkrock. Op kop staat zangeres, die kenners ook kunnen kennen van de band Mystic Inane. Na een aantal singles heeft het viertal onlangs de mini-LP 'LA Women' uitgebracht. Daarop rijgen ze met speels gemak genres als surf, garage, jaren '80 hardcore, new wave en garage aan elkaar. Met rake teksten en titels als 'Nazis Are So Plain' kun je je borst nat maken voor een ruige avond in Cinetol.

Line-up

Cinetol

  • Patsy

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zondag 16 september geeft Patsy een concert in Cinetol Amsterdam. Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Haal hier je reguliere tickets.

LA Women

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma